keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Nokka kohti tulevaa

Täällä ollaan taas hyvillä mielin. Eilen tuli postissa 30kpl ovulaatiotestejä, että se siitä "minähän en mitään tikkuja ala ostelemaan". Päätin tosiaan syödä sanani ja ostaa tikkuja. Saan ainakin hieman mielen rauhaa asialle.

Sain tänään kilpirauhasarvojeni tulokset: 0,88. Jee taas ollaan oikeissa lukemissa! Kyllä tää on ollut semmoista soutamista ja huopaamista viime vuodet tään sairauden kanssa. Mutta pääasia, että nyt on kunnossa eikä sen pitäisi vaikuttaa raskauteen.

Olen lihonut häistä kröh... useamman kilon ja päättänyt alkaa tekemään asialle jotain. Viime viikon tulos olikin -900g. Nyt kun ruokavalio on kunnossa niin pitäisi liikuntaa lisätä. Katsellaan mitä saan aikaseksi.

Ensi viikolla menen siskolleni lellimään hänen lapsiaan. Pääsiäismunat ostettu :) Hyvän kaverin luona käyn myös piipahtamassa. Tämä samainen kaveri on se joka on yrittänyt vauvaa 1,5v jo. Meillä menee menkkakierto samaa rataa :D Hänellä oli ollut 5 päivää menkat myöhässä ja pettymys oli ollut nyt valtava kun olivat alkaneet :( Niin soisin heille sen vauvan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti