lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen isompi pettymys

Niinhän siinä sitten kävi, että menkat alkoivat keskiviikkona. Kierron pituus oli siis 26 päivää tällä kertaa. Olihan se pettymys vaikka kuinka yritti itseään varoitella asiasta. Pettymyksen määrä yllätti. Ensimmäiset menkat kun tulivat niin lääkityksen takia oli ihan ok. En nyt saanut mitään itku-potku raivareita, mutta pettynyt olo oli illan. Sain kyllä järkeiltyä asiat mielessä ettei tässä mitään hätää ole. Söin kaikki sanani ja tilasin ovulaatiotikkuja. Näin se vauvakuume sitten vaan vie mennessään. Meille ei oikein sopinut tuo "harrastetaan joka toinen päivä seksiä" suunnitelma. Saatiin kyllä harrastattetua 1-3 päivän välein, mutta hieman tiukille otti ja hauskuus jäi asiasta pois. Usein meidän työvuorot menee ristiin eikä olla aina samaan aikaan kotona ja yleensä aina toinen on väsynyt. Toivotaan, että ovulaatiotikuista on hyötyä. Odotettu seuraava ovulaatio on siinä 15-16 päivä tätä kuuta. Olen luvannut mennä siskolleni 15-17 päivä sopivasti. Päätettiin sitten miehen kanssa, että harrastamme vaan 15 päivä aamulla seksiä ja katsotaan mihin se riittää.

Olimme viikko sitten anoppilassa ja anoppi oli yhtä hymyä. Lopulta hän sitten kysyi "joko teillä on niitä ilouutisia" Olimme ihan että hääh? Johon vastaus "okei jos ette halua vielä kertoa". No ilmoitimme ettei ole mitään vauvoja tulossa, jos sitä tarkoittaa. Ahdistavaa tuollainen vaikka toisaaltaan ihan mukava tietää, että siellä odotetaan myös lapsenlasta (tästä kun en voinut ihan varma olla). En kuitenkaan halua, että vatsan seutuani aletaan nyt kaksinsilmin kyyläämään. Tämmöstä tää kai on häiden jälkeen sitten.

Kerroin siskolleni yrittämisestä ja hän oli ihan onnessaan. Sanoi vielä maagiset sanat "siusta tulee ihana äiti". Voi että tuommoinen lämmitti mieltä <3 Kukaan oo koskaan tuollasta sanonutkaan. Miusta on ollut mukavaa kertoa muutamille ihmisille tästä. Saa fiilistellä asian kanssa.

Lopuksi kuva meidän Minni koirasta (syy: ihan muuten vain)


2 kommenttia:

  1. Ihana koira<3

    Tsemppiä uuteen kiertoon, älä turhaan stressaa asialla! Kaikelle on aina merkitys, miten asiat tässä elämässä menevät. :)
    Ihana sisko sinulla, kun osasi valita oikeat sanat oikeaan tilanteeseen! Tuon varmasti kaikki haluaisivat kuulla läheistensä suusta :)

    VastaaPoista
  2. Niin olen yrittänyt hokea itselleni ettei tässä ole mikään kiire! Jotenkin sitä on vaan vähän tärähtänyt...

    VastaaPoista