lauantai 26. huhtikuuta 2014

Eletään jännittäviä aikoja



Noniin tänään menossa kp 25/26-27. Hätähousuna testasin eilen illalla tyylipuhtaan negatiivisen tuloksen. Dpo oli eilen (jos siis ovis oli silloin kuin sen arvelin olleen) niin vasta 8. En edes tiedä onko edes mahdollista että testissä olisi näkynyt mitään. Onneksi tein kuitenkin testin, koska nyt odottelen paljon rauhallisemmin mielin ensi tiistaita. Teen uuden testin silloin jos menkat ei ole alkanut.
Edellisessä postauksessa, kun mainitsin noista alavatsakivuista, niin ne ovat oikeastaan kokonaan hävinneet. Ei mitään ihmeellisempiä oloja. Eilen nautin muutaman lasin viiniä ja suklaata kullan kainalossa telkkua tuijottaen. Ihanaa arkea. Tänään olen sitten raivannut jätesäkillisen meidän vierashuoneesta tavaraa pois ja siivoillut muutenkin. Huomenna veljeni tulee puolisoineen meille syömään. Ajattelin tehdä alkupaloiksi tonnikala-jogurtti leipiä, pääruokasi pesto-broilerikiusausta ja jälkkäriksi pekaanipähkinäpiirakkaa jäätelön kera.
Olen myös jo suunnitellut kaikenlaisia kivoja reissuja ensi kesäksi. Toukokuun puolessa välin on työpaikan pippalot joihin ajattelin mennä, kesäkuun alussa mennään ystäväni luo vkl:ksi hieman maistelemaan viiniä ja keilaamaan ym, juhannusviikolla lähdetään Budabestiin, heinäkuussa on terassireissua tiedossa ja elokuun alussa olisi yhdet festarit lähellä jonne ehkä saatetaan mennä. Eli hieman tämmöistä kivaa, jos se plussa ei tulekkaan. Mutta jos tulee, niin aion kyllä noihin muihin osallistua (paitsi festareille) mutta ilman sitä viiniä sitten. Ilmoittelen ensi viikolla miten täällä sitten kävi testien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti