torstai 29. toukokuuta 2014

LOMA!!!!



Lomalomalomalomalomaloma! Oon niin lomalla! Olen lomalla seuraavat 5 viikkoa. Ensimmäinen näin pitkä palkallinen loma ikinä. Ihanaa! Lomasuunnitelmia? No huomenna lähdetään Joutsenoon parhaan ystävä luokse viettämään vkl:a ja siitä mies jättää miut siskolleni muutamaksi yöksi. Pääsen taas lellimään niitä lapsukaisia <3 Sitten on viikko jossa ei ole suurempia suunnitelmia. Mennään fiiliksen mukaan. Juhannusviikolla lähdemme Budapestiin viikoksi ja siitä sitten veljeni mökille. Miehelläni on siis kaksi viikkoa yhteistä lomaa miun kanssa.

Muuten tänne ei kuulu ihmeempiä. Kiertopäivä 26 menossa. Ei erityisiä tuntemuksia enkä aio juosta apteekkiin hakemaan mitään testiä. En usko tärppiin sitten yhtään. Pupuilut on ollut vähällä ym. Vkl:na ajattelinkin hieman viiniä maistella. Äitini on ruvennut rasittavaksi. Kerroin siis hänelle meidän yrityksestä. Ja nyt aina kun valitan väsymystä tai painonnousua niin äitini on ihan tohkeissaan että ”tee testi, tee testi” vaikka kp olisi 10 menossa. Noh.. hän on innoissaan. Annettakoon se hänelle anteeksi.

Painonnoususta muuten. Mystisesti paino vain nousee vaikka kalorit ovat olleet 1500-1600 L Pistää miettimään että olisiko kilpirauhasarvoissa jotain häikkää. Ajattelinkin varailla nyt yksityiseltä lääkäriltä aikaa ja paneutua tähän nyt kunnolla. Niin paljon on 6 vuoden aikana arvot heitelleet ja niiden kanssa ollut ongelmia. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Loma kyllä tuli niin oikeaan aikaan. Töissä on ollut joka tämmöinen buumi että on ollut jos jonkin näköistä tallaaja. Nistimammoja ym. Kyllähän se vaan kuormittaa kun yritetään sitä omaa ja joku nistiäiti on saanut jo viidennen muksun. Elämä ei kyllä ole aina reilu. Nyt kuitenkin lomalla eikä tarvitse miettiä. Edes tuo vesisade ei haittaa!

1 kommentti:

  1. Rentouttavaa lomaa! :)
    Toivottavasti saat ajatukset muualle ja jos vaikka lomalla tärppäis kun elelee huolettomasti :)

    VastaaPoista