torstai 20. helmikuuta 2014

Loma jo häämöttää...

Pieniä kuulumisia yövuorosta. Pikku hiljaa loma häämöttää. Vielä pitäisi jaksaa muutama tunti valvoa vauvojen kanssa ja sitten saakin relata pari viikkoa. Lauantaina lähtö häämatkalle <3 Olemme etelä Balilla 5 päivää ja sitten menemme keski Balille käsityökylään kahdeksi yöksi. Loppu loman vietämme Lombokin saarella. Toivon että kaikki menee hyvin. Emme ole koskaan olleet kahta viikkoa lomalla saatika noin kaukana. Eläimistä erossa oleminenkin hieman jännittää. En ole matkustellut juuri ollenkaan ennen kuin tapasin mieheni. Olemme käyneet 2011 Prahassa, 2012 Gran Canarialla ja 2013 Teneriffalla. Mieheni täyttää lomamatkalla 30 vuotta ja olen ostanut meille juhannusviikoksi lentoliput Budabestiin. Pitää nauttia nyt matkustelusta kahdestaan vielä kun voi.

Matka hieman jännittää. Kaksi välilaskua ja yhteensä matka kestää 19h. Aion varautua karkilla ja viinillä matkaan :) Emme ole ihan hirveän paljon suunnitelleet mitä teemme vaan aiomme katsoa paikan päällä asiaa enemmän. Tarkoitus rentoutua ja nauttia toistemme seurasta.

Muutaman tunnin aion nukkua yövuoron jälkeen ja sitten onkin iso lista tehtävää vielä. Koirien tavaroiden pakkaus ja hoitoon vieminen, äidilleni kissanhoito-ohjeiden kirjaaminen, omien tavaroiden pakkaaminen, siivoaminen ym ym. Ei ole edes vielä matkakuumetta. Häiden järjestely ja jälkien ym. siivoaminen on vienyt ajatukset aikalailla pois matkasta.

Ja mitä meidän vauva rintamalle kuuluu. Alkutekijöissä ollaan. En nyt oikein voi olla kiertopäivästä varma. Tiputteluvuoto alkoi jo ennen kuin otin renkaan pois 7.2. Otin renkaan pois 9.2 ja illalla alkoi tulla kirkasta verta. Ajattelin alkaa laskemaan tuosta. Kuitenkin huomasin että kunnon vuoto alkoi vasta noin 12.2 päivä. Ja kokonaisuudessaan vuoto kesti yli viikon. Oli jännä tunne harrastaa seksiä ensimmäisen kerran niin että renkaan pois ottamisesta oli kestänyt yli viikko ja tiesi että nyt voi olla teoriassa mahdollista tulla raskaaksi. Meidänhän piti ottaa tämä asia niin että tulee jos on tullakseen. Mieleni kuitenkin muuttuu joka toinen päivä. Yksi päivä innostuin katsomaan että jos kiertoni olisi 28 päivää ja menkat alkaneet 9.2 niin ovulaatio sattuisi meidän lentopäivälle :D No joo ehkä emme kuitenkaan halua pupuilla lentokoneessa. Joudutaan vielä jonnekin Singaporelaiseen putkaan. Mietin eilen että olisiko pitänyt alkaa jo tallettelemaan mutta yövuoron välissä ei ole hirveästi haluja. Haluaa vain nukkua ja syödä ja mennä töihin. Muistuttelen itselleni ettei haittaa jos tärppiä ei tule vielä tänä keväänä. Jos sukuuni tulen, niin tärppi tulee sitten syksyllä että vauva syntyy kesä-elokuun aikana.

Hehee äsken ultrattiin töissä mahani :D Siis työkaverini joka on raskaana viikolla 18 ultrasi masuasukkiaan ja me muutkin sitten innostuttiin katselemaan alamahaa. Työkaverini eivät siis tiedä, että meillä on vauvaprojekti juuri alkanut ja tiedän ettei siellä mitään näy. Itselläni oli suurin virtsarakko :D Olikin jo pissahätä. En löytänyt munasarjoja enkä kohtua. No enpä minä olekaan mikään ultraamiseen erikoistunut hoitaja. Eiköhän ne siellä jossain ole. Se hyvä puoli tässä työssä on että pääsee kurkistamaan vauvaa töissä. Tosin salaa sitä on vaikea tehdä, joten tuskin alkuraskaudessa tulee hirveästi ultrailtua.

Mutta tämmöistä tänne. Häämatkan jälkeen sitten jännäillään ensimmäisen kerran tulee kuukautiset vai ei (voipi olla mahdollista että alkavat jo matkalla). Ostin pari raskaustestiä varmuuden vuoksi jo kotiin.


3 kommenttia:

  1. Oijoijoi! Aivan ihanaa matkaa teille! Meillä jäi häämatka tekemättä kun ei saatu yhtäaikaa lomaa... :( Täytyy tehdä reissu joskus tukevaisuudessa!

    Heh, niin se vaan helposti menee että juujui, tulee jos on tullakseen. Ja sitten alkaakin huomaamatta laskea ovista yms. ;)

    VastaaPoista
  2. No niinpä. Vauva pyörii koko ajan ajatuksissa. Kuhan nyt saisi ihan vaan relata häämatkalla eikä siellä miettis vaaveleita vaan :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa häämatkaa ja nauttikaa toisistanne! :)

    VastaaPoista