perjantai 10. tammikuuta 2014

Elämä on ihanaa!



Noniin. Nyt hieman päivitystä blogiin :)
Mietin tuossa äsken kuinka hyvin asiat nyt ovat ja säikähdin että hui miten minä nyt tuolleen ajattelen. Kohta tapahtuu varmasti jotain kamalaa. Sitten ajattelin, ettei sitä voi elää peläten koko ajan ja olla nauttimasta hetkestä. Totta ettei koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessa mutta auttaako se jos sitä murehtii etukäteen. Silloin jää tämän päivän ihanuudet huomaamatta. Aijon siis vapaasti nyt hehkuttaa tätä hetkeä. Katsotaan huomenna sitten putosiko metoriitti päähän vai ei :D

Elämä on tällä hetkellä täynnä odotusta ja jännitystä. Huomenna klo 08 strattaa mieheni polttarit. Ensi viikon lauantaina on omani. Vaikka olen hieman marissut ja ollut huolissani niistä tiedän että siitä tulee mahtava päivä. Toivon vaan kovasti että rakas siskonikin tulee mukaan. Ihanaa päästä tyttöjen kanssa viettämään aikaa! 4 viikkoa ja yksi päivä aikaa häihin. Iik!! Tämä on ihanaa odottelua. Täytyy niin nauttia jokaisesta  viimeisestä suunnitteluhetkestä. Eipä tule toista kertaa eteen tämänlaista. Suunnittelut ovat hyvällä mallilla. En vain malttaisi odottaa! 

Uusi työsopimuskin tuli ja jatkot ainakin syyskuun alkuun. Ihanaa :D Häämatkakin lähestyy kovaa vauhtia. Vähän yli kuukausi ja ollaan Balilla auringossa nauttimassa toisistamme. Ja tietty mikä jännittävintä meidän yritys alkaa 4 viikon päästä. Ihan melkein kauhistuttaa. Kohta meitä voi olla kolme (+neljä karvakuonoa). Hirveästi haluaisin apteekissa käydä hiplailemassa ovulaatio- ja raskaus testejä. Olen kuitenkin malttanut itseni vielä. Häämatka vietetään ilman mitään tikkuja. Katsellaan sitten mikä fiilis kun palataan sieltä. Paljon siis tapahtumassa (nyt ei edes haittaa tämä flunssa). Nyt kun saisin vielä sen äänen päässäni hiljaiseksi joka varoittelee minua hehkuttamasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti